נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

6 רבעי חסה עם רוטב קיסר פטנט את רוטב הקיסר הקלאסי מכינים עם אנשובי וחלמון נא – כאן ויתרנו על שניהם ויצרנו רוטב טעים על בסיס יוגורט, גבינה כחולה ומעט גרנה פדנו. התוצאה קלילה יותר ולא פחות טעימה. את הרוטב הטעים יוצקים על רבעי חסה פריכים ומפזרים עוד קצת גבינה כחולה לתוספת טעם ומרקם. // מנות 8 // חסות אייסברג חתוכות לרבעים 2 לרוטב: של "גד" 2.8% כוס יוגורט עיזים 1/2 כפות מיץ לימון 2 שיני שום קצוצות גס 2-1 גרם גבינה כחולה של "גד" מפוררת גס 70 כפות גרנה פדנו מגורדת של "גד" 2 פלפל שחור גרוס להגשה: גרם גבינה כחולה של "גד" מפוררת גס 30 טוחנים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון עד לקבלת מכינים את הרוטב: » מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול. אפשר להכין את הרוטב עד יום מראש ולשמור מכוסה במקרר. מניחים רבעי חסה בצלחת הגשה ויוצקים מעל מכינים את הסלט ומגישים: » את הרוטב. מפזרים גבינה כחולה מפוררת ומגישים מיד.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=