נפגש סביב שולחן הגד

29 עוגת יוגורט ואוכמניות על שולחן המתוקים נוטף הגבינות והשמנת, העוגה הזאת מציעה משהו קצת אחר. שילוב היוגורט בבצק חוסך קלוריות ומוסיף תו חמצמץ; קמח הכוסמין מעדן את מרקם הבצק ואילו האוכמניות מנקדות את העוגה בנגיעות רעננות ופירותיות. לזה אנחנו קוראים עוגה בלי ייסורי מצפון. // ס"מ 30 ס"מ או תבנית אינגליש קייק באורך 22 תבנית קוגלהוף בקוטר // ) L ביצים גדולות ( 2 של "גד" 5% גרם) יוגורט כבשים 300( דלי 1/2 גרם חמאה מומסת 100 תפוז 1/2- קליפה מגוררת דק מ כפית תמצית וניל 1 גרם) קמח כוסמין מלא 210( כוסות 1 1 / 2 גרם) סוכר חום בהיר 150( כוס 3/4 גרם) אבקת אפייה 10( שקית 1 כוס אוכמניות טריות או קפואות ומסוננות היטב מהנוזלים 1 מעלות ומשמנים תבנית. 170- מחממים תנור ל » טורפים ביצים בקערה. מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת, קליפת תפוז מגוררת » ותמצית וניל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה. יוצקים את תערובת » הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים אוכמניות ומערבבים רק עד לפיזורן בתערובת. יוצקים לתבנית ומחליקים. דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 50-40 אופים » לעוגה יש מתיקות מתונה וזהו סוד קסמה, אבל אם אתם אוהבים עוגות גיוון: כוס). 3/4 מתוקות הגדילו את כמות הסוכר לכוס שלמה (במקום

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=