נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

29 עוגת יוגורט ואוכמניות על שולחן המתוקים נוטף הגבינות והשמנת, העוגה הזאת מציעה משהו קצת אחר. שילוב היוגורט בבצק חוסך קלוריות ומוסיף תו חמצמץ; קמח הכוסמין מעדן את מרקם הבצק ואילו האוכמניות מנקדות את העוגה בנגיעות רעננות ופירותיות. לזה אנחנו קוראים עוגה בלי ייסורי מצפון. // ס"מ 30 ס"מ או תבנית אינגליש קייק באורך 22 תבנית קוגלהוף בקוטר // ) L ביצים גדולות ( 2 של "גד" 5% גרם) יוגורט כבשים 300( דלי 1/2 גרם חמאה מומסת 100 תפוז 1/2- קליפה מגוררת דק מ כפית תמצית וניל 1 גרם) קמח כוסמין מלא 210( כוסות 1 1 / 2 גרם) סוכר חום בהיר 150( כוס 3/4 גרם) אבקת אפייה 10( שקית 1 כוס אוכמניות טריות או קפואות ומסוננות היטב מהנוזלים 1 מעלות ומשמנים תבנית. 170- מחממים תנור ל » טורפים ביצים בקערה. מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת, קליפת תפוז מגוררת » ותמצית וניל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה. יוצקים את תערובת » הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים אוכמניות ומערבבים רק עד לפיזורן בתערובת. יוצקים לתבנית ומחליקים. דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 50-40 אופים » לעוגה יש מתיקות מתונה וזהו סוד קסמה, אבל אם אתם אוהבים עוגות גיוון: כוס). 3/4 מתוקות הגדילו את כמות הסוכר לכוס שלמה (במקום

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=