נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

22 טארטים אישיים עם גבינות וירקות בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים ריבועי בצק עלים בתבנית. » ס"מ בעזרת סכין. ומתחילים 1 מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב למלא: מורחים ממרח פסטו על הבצק, מלבד לטארט פסטו ומוצרלה בייבי: » כדורי מוצרלה בייבי ומעט קצח או צנוברים. 3 השוליים, ומסדרים מעל מורחים ממרח טפנד על הבצק, מלבד לטארט טפנד ומטבעות עיזים: » השוליים, ומסדרים עליו מטבע גבינת עיזים. מורחים קונפיטורה (פירות יער, אגסים, לטארט קונפיטורה וקממבר צאן: » משמשים) על הבצק, מלבד השוליים, ומניחים פרוסת קממבר ומעט אגוזי מלך או פקאן שבורים גס. מורחים לאבנה על הבצק, מלבד השוליים, לטארט לאבנה דרוזית ואספרגוס: » מקטעי אספרגוס. 4 ומסדרים עד שלב זה אפשר להכין את כל הטארטים עד יום מראש ולשמור מכוסה » במקרר. מעלות, מברישים את שולי הבצק 200- סמוך להגשה מחממים תנור ל » דקות עד להזהבה. מגישים מיד. 25- במעט חלמון טרוף ואופים כ

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=