נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

18 פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן. "בצק" כרובית אינו פריך כמו הבצק הרגיל, אך הוא טעים ומשתלב יפה עם הגבינות והרוטב. // ס״מ 26 פיצה בקוטר // מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 180- מחממים תנור ל » טוחנים את הכרובית בפולסים במעבד מזון לפירורים. מכינים את הבסיס: » מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים את פירורי הכרובית » דקות תוך כדי בחישה עד שהמחבת יבשה והפירורים הופכים כהים 10- ומאדים כ יותר. אם הם מתחילים להזהיב מנמיכים את הלהבה לבינונית. דקות. מוסיפים את הגבינה 5- מעבירים את פירורי הכרובית לקערה ומצננים כ » כשהפירורים עדיין חמימים ומערבבים. מוסיפים ביצים ומלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת מעט דביקה. ס"מ. 1 ס"מ ובעובי 26 מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לעיגול בקוטר » דקות עד שהבסיס מזהיב מעט. עד שלב זה אפשר להכין עד 20- אופים בתנור כ » שעתיים מראש ולשמור בטמפ' החדר. מחממים מחבת על להבה בינונית. מוסיפים את חומרי הרוטב מכינים את הרוטב: » דקות תוך כדי בחישה 15- ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ עד לקבלת רוטב סמיך. טוחנים במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. ימים מראש ולשמור בכלי 3 טועמים ומתקנים תיבול. עד שלב זה אפשר להכין עד אטום במקרר. מעלות. 200- מגבירים את חום התנור ל מרכיבים ואופים: » מורחים על הבסיס רוטב עגבניות. מייבשים היטב את כדורי המוצרלה בנייר » ס"מ ומייבשים גם אותם. מניחים על הרוטב. 1/2 סופג, פורסים לעיגולים בעובי דקות עד שהגבינה זהובה ומבעבעת (לא לדאוג אם בתחילת 15-10 אופים » האפייה הגבינה מגירה נוזלים, הם יתייבשו בהמשך). מגישים מיד. לבסיס: כרובית בינונית מופרדת לתפרחות 1 גדולות גרם) גרנה פדנו 35( שקית 1/3 מגורדת של "גד" ביצים 2 כפית מלח 1/2 לרוטב: כפות שמן זית 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות 3 ס"מ 1 בגודל שיני שום קצוצות גס 2-1 כפית אורגנו מיובש 1/2 כפית סוכר 1/2 מלח ופלפל שחור גרוס לטופינג: כדורי מוצרלה פרסקה של "גד" 2

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=