נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

16 מיני פיצות בגט עם גבינות וירקות בין פיצה קלאסית לברוסקטה יש את הפטנט האלגנטי הזה: לוקחים בגטים קטנים, חוצים לאורך, מורחים ברוטב עגבניות משובח ומפזרים מעל מוצרלה ותוספות צבעוניות. בחירת התוספות היא עניין של טעם אישי, אבל העצה שלנו היא ללכת על כמה סוגים. זה גם יפה יותר וגם מאפשר לכל אורח לבחור את מה שהוא אוהב. // פיצות אישיות 8 // ס"מ) חצויים לאורכם 20 בגטים קטנים (באורך 4 גרם) מוצרלה מגורדת של "גד" 300( שקית 1 מגוון תוספות לפי הטעם: זיתים מגולענים, עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול, רבעי ארטישוק בתחמיץ, רצועות פלפלים קלויים, פרוסות זוקיני, פרוסות חצילים מטוגנים לרוטב: כפות שמן זית 3 ס"מ 1 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 5 שיני שום קצוצות גס 3-2 כפית אורגנו מיובש 1 כפית סוכר 1 מלח ופלפל שחור גרוס מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים את מכינים את הרוטב: » דקות 15- חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ תוך כדי בחישה מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך. טוחנים את הרוטב במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול. עד שלב זה ימים מראש ולשמור בכלי אטום במקרר. 3 אפשר להכין עד מעלות ומרפדים תבנית 200- מחממים תנור ל מכינים את הפיצה ואופים: » בנייר אפייה. מניחים את חצאי הבגטים בתבנית כשהחלק הפרוס כלפי מעלה. מורחים » רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ומניחים תוספות שאוהבים. דקות עד שהגבינה זהובה ומבעבעת. מגישים מיד. 20-15 אופים »

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=