נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות פסטה ממולאת, רביולי למשל, היא אחת המנות הנחשקות על שולחן החג, אבל גם אחת המורכבות יותר להכנה. כאן עשינו לעצמנו חיים קצת יותר קלים: השתמשנו בקונכיות פסטה ומילאנו אותן בתערובת גבינות עשירה. השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית. // מנות 10-8 // מעלות. 180- מחממים תנור ל » מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים קונכיות פסטה מכינים את הפסטה: » כפות שמן 2 ומבשלים דקה פחות ממה שכתוב על האריזה. מסננים היטב. יוצקים זית ומערבבים בעדינות כדי שהקונכיות לא יידבקו זו לזו. מערבבים את חומרי המלית בקערה. טועמים ומתקנים מכינים את המלית: » תיבול. טוחנים את חומרי הרוטב במעבד מזון או מכינים את הרוטב, ממלאים ואופים: » בבלנדר עד לקבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול. ס"מ. 1- יוצקים את הרוטב לתבנית כך שמפלסו יהיה כ » ממלאים את קונכיות הפסטה במלית בעזרת כפית או בידיים ומניחים בתבנית » עם הרוטב כשהחלק הפתוח כלפי מעלה. עד שלב זה אפשר להכין עד יום מראש ולשמור מכוסה במקרר. מפזרים מעל הקונכיות גרנה פדנו מגוררת. » דקות עד שהקונכיות מזהיבות מעט. מגישים חם. 25-20 אופים » גרם) קונכיות פסטה 170( חבילה 1/3 גדולות כפות שמן זית 2 למלית: גרם) ריקוטה פרסקה 300( קופסה 1 של "גד" 9% גרם גאודה של "גד" (מהמעדנייה 120 בסופר) מגוררת גס גרם) גרנה פדנו 75( שקית 3/4 מגורדת של "גד" שיני שום כתושות 3-2 לימון 1/2- קליפה מגוררת דק מ פלפל צ'ילי אדום קצוץ (לא חובה) 1/2 עלי בזיליקום פרוסים לרצועות 20 דקות לרוטב: גרם) עגבניות 400( קופסה קטנה 1 מרוסקות מ"ל) מים 120( כוס 1/2 שיני שום כתושות 2-1 כף שמן זית 1 כפית סוכר 1/2 מלח ופלפל שחור גרוס להגשה: גרם) גרנה פדנו 25( שקית 1/4 מגורדת של "גד" 15

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=