נפגש סביב שולחן הגד

נפגש סביב שולחן הגד

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד במקום לבשל את הפסטה במי מלח ולהכין בסיר נפרד את הרוטב, שמים את כל החומרים בסיר אחד (ראו תצלום בעמוד ממול) ומבשלים עד שהפסטה מוכנה. אבל פשטות ההכנה היא רק חלק מהעניין: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, ואילו המוצרלה נמסה לתוך הנוזל, מסמיכה ומעשירה אותו. // מנות 6-4 // גרם) ספגטי 500( חבילה 1 גרם) מוצרלה בייבי של "גד" 150( קופסה 1 ס"מ 1 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 6 כוס צימוקי עגבניות או עגבניות מיובשות קצוצות גס 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ דק 1 שיני שום פרוסות דק 6-5 עלי בזיליקום 12 כפיות מלח 2 כפית סוכר 1 כפית פלפל שחור גרוס 1/4 כפית שבבי צ'ילי יבש (מומלץ אך לא חובה) 1/2-1/4 כפות שמן זית 3 כוסות מים מינרליים או מסוננים בטמפ' החדר 5 להגשה: גרם גרנה פדנו של "גד" 50 בזיליקום מניחים בסיר רחב שטוח את כל החומרים ומביאים לרתיחה. » דקות ללא בחישה. 5- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ » דקות תוך כדי בחישה 7-6 מערבבים בעדינות את תכולת הסיר ומבשלים עוד » מדי פעם עד שהפסטה במרקם אל דנטה והרוטב הצטמצם. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן, » מפזרים מעל ומגישים מיד. אפשר להניח את הרכיבים בסיר כשעתיים לפני תחילת הארוחה, הכנה מראש: אבל את השמן והמים יש לצקת ממש לפני תחילת הבישול. 11

RkJQdWJsaXNoZXIy NjQ4MTM=